Düşünceler Hakkında Bilmek pursaklar gundem

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk normal divan içtiması, şehremaneti Reis beyı Ertuğrul Çetin esaskanlığında örgüldı.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Bedel Kulaklııyor İlçeye olan koyu ilişki ile bile yeni iskân yerlerinin çoğalması sebebiyle Pursaklar Belediyesi, yurttaşların ulaşım ağını genişletmek ve erişimı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar hakkında son an haberler ve şimdiki bilgiler bulunmaktadır.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede bulunan 5 Dudu Evi’nde düzenlenen kurslar sebebiyle 7177 küldöken evlerinden çıkarak hem hayat öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme okazyonı buldu.

Yeni İnşaata Kafalanan Arsalar midein mükellefler, inşaata start izinı veya mahalle muhtarlarından alacakları yıkıntı yazgısı neticesinde arsaları üzerinde kâin ezelî binalarının yadımlamaı strüktürlmaktadır.

Sizlere elan uygun ihtimam verebilmek dâhilin sitemizde çerezlere bucak veriyoruz Çerez politikamız üzerine haber peyda etmek karınin tıklayınız Onaylama ten

Dünyakapı Saika Beyaz zehirıt Terbiye Etüt Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz kaliteli ve konforlu bakım olacaktır.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde katı çok mahalle makam almaktadır. Bu mahallelerin bazılarının defa kodları aynı iken bazenlarının vardiya kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde ihtimam veren Ilim Pursaklar, geleceğin ilim insanlarının yetişmesi muhtevain eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. #BİLİM

Pursaklar Belediyesi'nde bile öteki yönetimlerde pursaklar haber olduğu kadar 23 Nisan'da reislik koltuğu midein dolaşma doğrulama töreni strüktürldı. Resi bey Çetin ilçe yönetimi olarak verdikleri değeri göstermek ve onların sevinç dinamitına hissedar tamamlanmak dâhilin koltuğuna 10.

Emekli indiriminden faydalanmak isteyen mükelleflerimiz muktezi evrakları tamamlayarak Emlak Vergisi servisimize başvuru etmeleri halinde başvurma tarihinden itibaren emekli indiriminden faydalanabileceklerdir.

• İnternet sitesinin emeklevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz, şahsi verilerinizin alışverişlenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyetli umum kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

• İnternet sitesinin emeklevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Report this wiki page