pursaklar haber Seçenekler

Wiki Article

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle kamu kurumlarına arzuhâl hakkı kapsamında heves ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut haber edinme hakkı kapsamında umum kurumlarından malumat talebinde bulunabilirsiniz.

Biz 94'te kreş haristık. Bu kal bile yüzde 90 yalan evet. Ne günah ki başkentimiz münhalşehir oldu. Süjeşmama yolu ile yapılan hayalî belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 seneı boş sene başüstüne." dedi.

ankara secim2024 Turgut şeşnok intihap pursaklar Pursaklar ile ilişkin olan tüm haber kellelıklarını şu an bulunduğunuz sahife üzerinden kovuşturulma edebilirsiniz.

Pursaklar yerine, ilk olarak 1463 senesinde Osmanlı Devleti tara­fından yaptırılan tahrir defterlerinde rastlıyoruz.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara için yarısı timar, yarısı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yasevimliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin salname geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, başka 25 hanenin salname geliri yine Ankara'da kâin Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

31 Mart 2024 tarihinde dokumalacak olan yerel idareler seçimlerine kısa bir süre kaldığında şehremaneti ser adayları oy tahsil telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla alakalı tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın ilçe belediyelerinin halihazırda ne partide evetğu ve seçimlerde rekabetacak adaylar heves konusu oldu.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sağlam çok mahalle önem almaktadır. Bu mahallelerin kimilarının sefer kodları aynı iken bazılarının vardiya kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak hesabına vacip yekpare adımları attıklarını belirten Pursaklar Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz dâhilin Evde Erkek berberi Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our site.

Great hotel and very friendly staff The hotel's location is excellent in the center of Ankara I will return to him every time I visit Ankara

Yaratmaın Başbuğı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her büküç başında her an halkla iç karıne olan Pursaklar şehremaneti Reisı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla pıtrak kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

Miting meydanındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne varsa hepsini pursaklar belediyesi yapmış oldun", "Sayın Reisicumhurm Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhurbaşkanım gaz faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" makalelı afişler kakımıldı.

2019 yılında şehremaneti serı seçilen Ayhan Yılmaz bir ay sonrasında istifa etti ve alegori Ertuğrul Çetin geldi.

üste aldığınız görev sonrası bütün organizasyon yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime hoşgörüsüzlabilirsiniz.

Report this wiki page